Wijszer – onafhankelijk vakblad voor onderwijsprofessionals

Enige weken geleden schreef ik over mijn interview voor het nieuwe onafhankelijke vakblad voor onderwijsprofessionals in het mbo: Wijszig.

Afgelopen week rolde de eerste uitgave in mijn brievenbus. In de rubriek: “De Lerarenkamer – Waar ben jij trots op?” staat op het web een korte introductie van het artikel:

In de rubriek De Lerarenkamer komen onderwerpen ter sprake die normaal gesproken binnenskamers blijven. Wijszer gooit de deuren open en vroeg aan zeven docenten van het Koning Willem I College op welke prestaties zij het meest trots zijn. “Hoe ruwer de diamant, des te meer waardeer je de schittering als hij geslepen is.

Tussen de verschillende (niet echt professioneel genomen) foto´s staat mijn hoofd inclusief mijn uitspraken die ik in de vorige post hierover al publiceerde. Ik moet het blad nog eens goed lezen om een mening te vormen over de toegevoegde waarde.