Busy, busy, …. VMWare

Afgelopen weken is het erg druk geweest. De start van mijn werkzaamheden bij het Center for Teaching and Learning naast mijn werkzaamheden bij de ICT-Academie. Tijd om eens goed te kijken naar mijn werkzaamheden, keuzes te maken en los te laten. Vooral intern bezig geweest en weinig inspiratie om mijn gedacht extern te ventileren via mijn weblog.

Eens lastig proces, maar dat gelukkig altijd tot een goed eind komt.

Per 1 november ga ik stoppen met mijn rol als teamleider voor de opleidingen Medewerker ICT en Medewerker Beheer ICT, zodat ik me binnen de ICT-Academie volledig kan richten op het docentschap en het ontwikkelen van eigentijds onderwijs voor de opleiding Medewerker Beheer ICT.

[ad#reclame]

Bij het Center for Teaching and Learning ga ik naast het onderwijzen en begeleiden van zij-instromers vooral op het didactisch vlak en een tweetal afdelingen begeleiden met de invoering van cgo. Ten slotte zal ik vanaf januari eveneens een rol krijgen in de leergang Technology Enhanced Learning.

Ondertussen was ik hard bezig om mijn laptop zo te upgraden (3 Gb intern geheugen en een nieuwe hardeschijf van 80 Gb) om met VMWare beter aan de slag te kunnen. Dit om nieuw lesmateriaal op het gebied van netwerken te kunnen ontwikkelen voor leerjaar 1 van de opleiding Medewerker Beheer ICT.

Ik ben ondertussen een heel eind op weg (zie screenshot).

Vanaf morgen ben ik in Charleroi op het congres van de EFODL, European Federation for Open and Digital Learning. Ik hoop dat ik vanaf het congres stevig kan gaan webloggen. Ik neem in ieder geval mijn laptop en iPod Touch mee. Nu alleen nog een draadloos netwerk tot mijn beschikking.