Mijn favouriete iPod Touch applicatie #4: Veronica Magazine

Zoals al eerder vermeld heb ik mezelf de taak gegeven om via deze weblog mijn ervaringen met het gebruik van de iPod Touch te delen door een aantal absoluut benodigde applicaties voor de echte digitale web 2.0 nomade te bespreken.

Vandaag: Veronica Magazine.

Ik geef toe dat dit misschien niet de meest echte must is voor een digitale nomade, want traditionele TV is natuurlijk out, maar toch een handige website om in een oogopslag te zien wat er allemaal op TV is op dat moment.

Veronica Magazine op je iPhone en iPod Touch

Om de site als mooie icon toe te voegen aan je beginscherm surf je met Safari op je iPhone of iPod Touch en kiest vervolgens voor de + onderaan je scherm(pje). Ten slotte kies je voor “Zet in beginscherm” en Veronica Magazine is via het icon in je beginscherm met een klik bereikbaar. Erg handig. Weg met de papiere versie, teletekst of TVGids.nl.

[ad#reclame]