Feestje: 50e Feed Subscriber

Afgelopen week kwam het er dan eindelijk van de 50e persoon heeft zich geabonneerd op de RSS-feed van mijn weblog. Op een of andere manier gaat de teller met horten en stoten omhoog. Rond mei kwamen er in korte tijd veel subscribers bij, en nu in augustus opeens weer een tiental nieuwe subscribers.

Zoals ik al eens eerder beschreven heb, draai ik WordPress op een eigen server. Het grote voordeel is dat ik zelf alles in de hand heb. Echter het gevonden worden door een zoekmachine is tevens iets dat je dan zelf moet regelen. Ik gebruik hiervoor de plugin “All in one SEO Pack“. Daarnaast heb ik enige maanden terug de bestandsnamen van mijn weblogitems op basis van de titel laten genereren en niet het volgnummer van de post. Dit maakt mijn weblog makkelijker vindbaar. Voor die tijd was dat niet mogelijk door een of ander probleem met de instellingen bij mijn hostingprovider. Kortom, blijkbaar heeft het effect gehad, en ben ik erg trots op de 50e subscriber.

[ad#reclame]