N@tschool ondersteunt Firefox 3

Vanaf vorige week zaterdag is de nieuwe plugin voor N@tschool beschikbaar, en ondersteunt hiermee eindelijk firefox 3. In een post op 19 juni berichtte over webbrowser & N@tschool ellende. Ik worstelde met een niet werkend N@tschool met Firefox 3.0, Flock 2.0 beta 1 en Internet Exporer 8 beta. 

[ad#reclame] 

Wat me verbaast is dat pas na 2,5 maand (van af download day) Threeships in staat is een plugin te leveren om firefox 3.0 te ondersteunen, terwijl al maanden vooraf beta’s beschikbaar waren. Onder Flock 2.0 beta 2 draait N@tschool zeer instabiel met een groot aantal foutmeldingen. Wellicht ligt dit aan de beta van Flock 2.0. 

Niet om Threeships te plagen, maar ik ben benieuwd wanneer de plugin voor Google’s Chrome beschikbaar komt: 1. vlak voor de officiele release, 2. vlak daarna of 3. maanden daarna?