Nieuwe iPhone & iPod Touch features op 9 September?

Op 9 september is er weer een belangrijk event voor Apple. De rumours gonzen over het internet, echter had ik er tot nu toe geen aandacht aan besteed, omdat je niet weet hoe waar de verhalen zijn. Nu bericht MacRumours echter dat een deel van de verhalen met grote waarschijnlijkheid kloppen. Mijn ervaring is dat MacRumours zeer betrouwbaar is gebleken tot nu toe.

Er komen zeer waarschijnlijk nieuwe modellen van de iPod Nano, maar zeer waarschijnlijk ook versie 2.1 van de firmware voor de iPhone en iPod Touch en versie 8.0 van iTunes met een nieuwe manier om door je muziek te bladeren en iets als genuis playlists.

[ad#reclame]

In de verspreide beta´s van de firmware zouden zelfs bepaalde nieuwe functionaliteiten uitgezet zijn om te voorkomen dat het zou uitlekken. De grote vraag is nu wat deze nieuwe functionaliteit is, en of hiermee de kritiek rondom het zakelijk gebruik van de iPhone & iPod Touch in vergelijking tot bijvoorbeeld de Blackberry in de kiem gesmoord wordt.

Ik ben in ieder geval erg benieuwd en ga dinsdagavond direct proberen mijn iPod Touch te updaten.