Mijn favouriete iPod Touch applicatie #2: WordPress for iPhone

Zoals al eerder vermeld heb ik mezelf de taak gegeven om via deze weblog mijn ervaringen met het gebruik van de iPod Touch te delen door een aantal absoluut benodigde applicaties voor de echte digitale web 2.0 nomade te bespreken.

[ad#reclame]

Vandaag: WordPress for iPhone.

Met deze gratis applicatie op je iPod Touch of iPhone is het mogelijk om weblogitems te publiceren op je weblog.

Het is naast tekst mogelijk om foto’s toe te voegen die op je iPhone of iPod Toch staan. Helaas heeft de iPod Touch geen camera aan boord, dus is het hiermee lastig foto´s te plaatsen. Foto´s die met iTunes gesynchroniseerd zijn vanuit je pc kun je natuurlijk wel plaatsen. Helaas is het niet mogelijk om de tekst in HTML op te maken en zo geavanceerde zaken, zoals hyperlinks, video, etc. toe te voegen. Mogelijk komt dit in de volgende uitbreiding?