Vakantie voorbij

Ook in Brabant is de vakantie voorbij. Althans voor het basisonderwijs. Het voortgezet, MBO en HBO onderwijs heeft nog een week.

Natuurlijk ligt er volop werk voor de start van het nieuwe schooljaar. Dus, vanaf maandag rustig aan de slag.

Een schooljaar met voor mij nieuwe uitdagingen. Wederom verbetering van cgo op bol-2 en bol-3 niveau op de ICT-Academie. Daarnaast voor 2 dagen in de week aan de slag bij het Center for Teaching and Learning, de interne adviesclub van het Koning Willem 1 College. In deze nieuwe rol ga ik zijinstromers uit het bedrijfsleven begeleiden. Daarnaast ga ik me bezig houden met het ondersteunen van afdelingen met de invoering van cgo. Ten slotte zal ik me eveneens gaan richten op technolgy enhanced learning.

Een hoop werk aan de winkel, maar eerst nog even terug genieten van een heerlijke wandelvakantie in Oostenrijk.