N@tschool & Webbrowser ellende!

Als IT-er houd ik uiteraard de laatste ontwikkelingen bij, dus draai ik Internet Explorer 8.0 in beta 1, Flock 2.0 in beta 1, en heb ik vandaag de beta van Firefox 3.0 vervangen door de officiële release.

Leuk, maar wat blijkt N@tschool, het ELO van het Koning Willem I College, ondersteund de nieuwste webbrowsers (nog) niet. Aan het deinstalleren van Flock en Firefox denk ik niet eens, want dat zijn mijn favoriete webbrowsers. Dus, dan maar Internet Explorer 8.0 beta 1 deinstalleren, maar hou doe je dat nu? Want ik kan hem niet vinden (in Windows Vista) onder Programs and Features.

In het artikel “How to Uninstall Windows Internet Explorer 8.0” wordt duidelijk uitgelegd hoe je Internet Explorer 8.0 kunt deinstalleren via Windows Update, want daar blijkt het geïnstalleerd te zijn.