WordPress weblog op iPhone of iPod Touch?

Ik heb al enige maanden een iPod Touch en ben zeer enthousiast over deze gadget. Elke ochtend zet ik hem even aan om een aantal zaken te doen:

  1. lezen van privé mail vanuit GMail;
  2. lezen van RSS-feeds via Google Reader;
  3. bekijken van de weer radar via buienradar;
  4. bekijken van de voorspellingen;
  5. et cetera.

Bovenstaande zaken zijn goed en makkelijk te gebruiken op de iPhone en iPod Touch. Echter is het lezen van mijn weblog, en het aanpassen hiervan een groot drama.

Vandaag kwam ik terecht op de iWPhone WordPress plugin. Met deze plugin wordt herkend als een iPhone of iPod Touch verbinding maakt een WordPress weblog en zorgt er vervolgens voor dat een speciaal thema gebruikt wordt dat de layout aanpast voor een iPhone of iPod Touch.

Een test op mijn iPod Touch gaat goed, dus vanaf vandaag is mijn weblog goed te lezen via een iPhone of iPod Touch. Het enige waar je rekening mee moet houden zijn de reclamebanners, want als deze groot zijn, wordt de tekst iets te klein. De sidebar wordt standaard genegeerd.

[ad#reclame]