Apple Worldwide Developers Conference

Er is al veel gespeculeerd over hetgeen Steve Jobs zal onthullen op de Apple Worldwide Developers Conference 2009. Voor mij, als enthousiaste iPod en iPod Touch bezitter, interessant, want de ontwikkelingen op dit vlak gaan zeer snel, en raken natuurlijk het onderwijs:

Straks screencasts, opnamen van lessen, et cetera. op je iPod of ander mobiel apparaat beschikbaar?

Maar ook een interessant experiment om niet aanwezig te zijn, maar toch het laatste nieuws te volgen via Twitter en de MacRumorsLive website.

Twitter ingezet tijdens Apple Worldwide Developer Connection

Per minuut rolt de informatie uit de zaal zo het internet op. Er komt een nieuwe versie van de iPod Software. Deze is gratis voor iPhone bezitter, en kost $9,99 voor iPod Touch bezitters, zoals ik. Wat krijg je ervoor? o.a. Powerpoint support, een wetenschappelijke calculator, parental controls, meer talen die ondersteund worden, et cetera. Powerpoint klinkt interessant voor mij, maar er zal wel meer geleverd worden voor $9,99.

Morgen maar eens gauw naar de website van Apple om de keynote zelf te bekijken.

Op de website van MacRumorsLive staan trouwens op dit moment al meer dan 60 foto´s van de keynote.