WordPress 2.5 released!

Gisteren is WordPress 2.5 uitgebracht, dus meteen maar een update maken van de files en de database, en de upgrade uitvoeren. Alweer een upgrade zonder problemen, en binnen 15 minuten gefixed. Het interface is compleet aangepast, het updaten van plugins kan vanuit de webbrowser plaatsvinden, maar ook het schrijven van berichtjes is wat makkelijker geworden. Dit doordat je nu ook in full screen mode kunt editten. Kortom, een waardevolle upgrade van WordPress.

[ad#reclame]

Helaas blijft de ontwikkeling van K2, het thema dat ik gebruik, achter en duurt het vreselijk lang voordat er een officiele release uitkomt. Ondertussen heb ik RC4 en RC5 geprobeerd, maar hier loopt nog niet alles goed, en dus draai ik nog steeds RC3. Mogelijk overstappen naar een ander thema binnenkort.