Wrts.nl en de buurjongen!

Enige weken terug berichtte ik over woordjes overhoren via de website wrts. In mijn drang naar experimenteren en vaststellen of iets werkt of niet, had ik mijn buren een tip gegeven over deze website. Mijn buurjongen had namelijk veel moeite met het leren van woordjes en haalde slechte resultaten voor Engels.

Afgelopen week op de koffie kreeg ik een enthousiaste terugkoppeling over de website. Op een zondagmiddag had mijn buurjongen wel 2 uur tijd besteed aan het invoeren van woordjes. En gebruikt hij het regelmatig om te oefenen, en wat blijkt: “Hij vindt het leuk om te doen!”. Als leren toch leuk is, dan komt het resultaat vaak vanzelf, denk ik, en inderdaad de laatste drie toetsen had hij zelfs twee maal een acht en een maal een negen gescoord.

Dus, nog een keertje reclame: Wrts.nl voor woordjes overhoren!