Livestation: Televisie van de toekomst?

In een eerdere post berichtte ik al over Joost TV en ondertussen had ik via een beta invite ook al kennis gemaakt met Bablegum. Beide initiatieven maken het mogelijk om opgenomen TV-programma´s van over de hele wereld te bekijken. Als ijshockey-fanaat is het leuk om wedstrijden van de NHL te kunnen bekijken van vorige seizoen op Joost TV, echter is er geen live tv mogelijk.

Livestation maakt hier verandering in, want hiermee kun je een (op dit moment) beperkt aantal TV stations bekijken: Al Jazeera, BBC Radio4, BBC World, BBC World Service, Bloomberg television, Euronews, France 24 en Sky News. Je kunt je hier inschrijven voor de beta.

Livestation

Als surfend naar dit onderwerp kwam ik een artikel tegen over Zattoo, echter is deze nog niet beschikbaar in Nederland als beta. Zattoo levert 90 live televisiezenders op dit moment. Je kunt je hier inschrijven voor de beta.