Krachtige nieuwe functie in YouTube?!

Vandaag was mijn zoontje Jip bezig om op YouTube informatie te verzamelen over zijn favoriete spel Maple Story. Na wat geklikt te hebben, kreeg hij het volgende beeld, en kon hij al surfend diverse filmpjes over Maple Story bekijken.

youtube.png

Mijn nieuwsgierigheid was natuurlijk gewekt, want dit had ik nog nooit gezien. Het lijkt op een soort van Tafiti (zie een eerdere post hierover op mijn weblog) waarbij informatie, in het geval van YouTube: video´s, aan elkaar gerelateerd worden. Zo kun je van de ene video naar de andere video surfen.

youtubeknop.jpg

Wil je dit ook proberen? Pak een favoriet filmpje. Klik op weergave in volledig scherm en vervolgens op het icoontje links onderin naast de play knop. Boven deze alinea zie je de knop waar je op moet drukken.