Weblog crash in IE6: Hoe test je je weblog in diverse browsers?

Van diverse kanten krijg ik reacties dat mijn weblog crashed in Internet Explorer 6, echter krijg ik niet achterhaald waar het probleem zit. Ik gebruikt K2 (Release Candidate 3) als opmaak, echter vanuit de ontwikkelaars van K2 krijg ik terug dat het probleem mogelijk in 1 van de plugins zou zitten.

Maar hoe test je nu je weblog (of website) in diverse browsers? Optie 1 is om alle mogelijk browser te installeren, echter heb je dan het probleem dat oudere versies van een browser vaak overschreven worden door de nieuwere versies, zoals bijvoorbeeld bij mij IE 7.0 versie 6.0 heeft overschreven. Speurende op het internet, kwam ik een optie 2 tegen: de site Browsershots. Deze site test je weblog, en maakt voor een groot aantal webbrowser een screenshot aan van je site. Zo kun je zien hoe je site er in diverse browser uitziet. Erg handig. En inderdaad mijn weblog draaite soepel onder: Safari, Firefox, Opera, IE 5.5 en IE 7.0, maar geeft een error bij IE 6.0 on Windows XP.

BrowserShots

Nu nog uitvogelen wat de oorzaak van de error is. Wie heeft een idee?