Google-en van namen

Afgelopen twee weken kwam ik in situaties terecht waarin mensen je naam gaan Google-en. In een eerder weblogitem over mijn studiereis naar Nashville schreef ik hier al over. Natuurlijk Google ik ook regelmatig iemands naam, en jullie toch ook? Iedereen Google-ed, en zeker in Nederland, want wat blijkt? Meer dan 90% van de Nederlanders gebruikt alleen Google als zoekmachine. Het is dus eigenlijk Google die bepaald wat we van de “wereld” zien!

Maar, ik had het nog nooit eigenlijk van de andere kant bekeken: Wat ziet die ander eigenlijk als die jou Google-ed?

Keizerstad & Patrick Koning

Dus heb ik mijn eigen naam maar eens ge-Google-ed, en bij de afbeeldingen kwam ik mezelf tegen van zo´n 16 jaar geleden tijdens mijn “werk” bij Keizerstad FM.

Ahum, mooi foto, maar het mooie is dat ik van mijn radiohobbytijd geen foto´s heb, dus bedankt Internet!

Ik ben benieuwd naar reacties van personen die zichzelf ook Google-en en de meest verrassende informatie over zichzelf tegenkomen. Laat je horen!