Kennismaking met Nashville: vooral relaxen!

Op donderdag hebben we vooral Nashville ontdekt door met elkaar een wandeling te maken door de stad. Het weer is geweldig: 14 graden, zon en weinig wind. In de middag zijn we met een radarboot over de rivier gevaren net achter het hotel. Ook hier weer zeer interessant gesprekken en bij elkaar in de keuken kijken tijdens de lunch. Daarna naar het bovendek waar een band heerlijke country muziek speelt, flesje bier, zon en genieten.

web-pictures-026.bmp

In de avond zijn we met een groep gaan eten in BB King, de bar en eetgelegenheid met live band van BB King. Het eten is, laat ik zeggen: Amerikaans, maar de muziek is echt geweldig. Swingen, en nog een swingen. Dit is absoluut de stad van de muziek, want elke kroeg heeft vanaf 16.00 live bands die optreden, en allemaal van uitstekende kwaliteit.

Rond 23.00 gaat bij de meeste mensen het lichtje uit vanwege de aanwezig jet lags.