Teleblik

Een oud student van me, Rik Meijer, heeft tijdens zijn stage meegewerkt aan Teleblik.nl. Een soort YouTube van de NPS met diverse leerzame filmpjes.

Ongeveer een jaar geleden had ik al eens gekeken op deze site. Een interessant ontwikkeling, echter toen nog nauwelijks gevuld met voor mij interessant materiaal over ICT.

Teleblik.nlLabrats.tv

Vandaag werd ik door mijn collega Babs Muskens getipt voor deze site, dus nog maar eens kijken. En wat blijkt er staat op dit moment een 9-tal interessante filmpjes over ICT op Teleblik. De filmpje over webdesign kan ik voor volgend schooljaar al zo inzetten.

Jammer dat er geen RSS-functionaliteit aanwezig is, zoals bij Labrats.tv. Een zeer actuele site met leuke filmpjes (in het Engels). Het voordeel van Teleblik. nl is dat de filmpjes in het Nederlands zijn.