Schilderen – het internet maakt alles goedkoper!

Afgelopen 2 weken ben ik bezig geweest met het schilderen van mijn huis, want de laatste keer was zo’n 4 a 5 jaar geleden. Het zou perfect schilderweer worden, hoor ik de verkoper van de schilderswinkel nog zeggen: “rond de 20 graden en een lage luchtvochtigheid!”.

Jaja, nou die 20 graden klopte ongeveer, maar de luchtvochtigheid was veel hoger. Oftewel: het regende veel te veel. Tussen de regenbuien door dan maar schilderen en een beetje gokken of het lang genoeg droog zou zijn, zodat de verg netjes opdroogt. Gelukt! Nu, na 2 weken gokjes wagen zit alles weer goed in de verf.

Oh ja, toen ik op internet op zoek ging naar de invloed van het weer op de verf, kwam ik op de website van Wyzonol. De volgende keer bestel ik daar mijn verf, want scheelt behoorlijk in de prijs. Moderne technologie omarmt door Wyzonol en ook de gok genomen om de verfwinkels tegen zich te krijgen? Die zijn er natuurlijk niet blij mij dat er ook direct via internet verkocht wordt. Toch, is het mogelijk. Over 5 jaar surf ik naar Wyzonol.