Bits, brains and Games

Afgelopen woensdag en donderdag op het Bits, brains and Games onderwijscongres in Veldhoven geweest. Was erg boeiend. Met name de presentaties over wat kunnen we leren van Games, en hoe kunnen we dat toepassen in het onderwijs waren interessant. Zaken als: flow, levelling, overwinnen op jezelf, engagement, et. cetera. zijn belangrijke termen waar het onderwijs iets mee moet doen.

Ik heb zelf met een collega ook een presentatie verzorgd: Leren en Waarderen: Wat?, Hoe? en Wat nooit! Spannend of er uberhaupt mensen zouden komen. Met 45 man zat de zaal op 5 stoelen na vol. Top! En de reacties waren zeer goed. Veel inhoudelijke discussie tussen ons en het publiek. Top gevoel, en bevestiging dat we op de ICT-Academie voorop lopen. Ik zal binnenkort op mijn website de presentatie zetten.