S-team – Krefeld Pinquins: 1-9

Gisteravond was het dan zover: de revanche tegen Krefeld, echter werd het toch weer een verlies. Niet slecht gespeeld als team. We spelen echt veel beter dan vorig jaar, maar we weten dit nog niet om te zetten in winst. Helaas, maar dat moet toch echt eens komen. Er wordt hard gewerkt, worden posities beter bekleed, en de stick-handling neemt toe. Blijven werken, dan moet er ooit een winst genoteerd worden.

Jip en Roos waren mee met mijn jongste zus. Ze vonden het geweldig, althans Jip vond het geweldig. Roos sliep al snel, na even boos te zijn, omdat ze wakker werd van lawaai. Leuk om zo’n ventje enthousiast te zien voor sport. En zeker als je ziet hoe hij zelf steeds beter leert schaatsen in de ijshockey-school. Toppie, en Jannice bedankt voor het meegaan.