Triple Play in Parijs: de toekomst voor NL?

In Parijs had mijn collega voor een zeer schappelijk bedrag: telefonie, internet en TV via ADSL 2. In Nederland zijn op dit moment een aantal bedrijven een eigen netwerk aan het opbouwen om naast internet en telefonie ook in de toekomst TV aan te bieden. Deze markt is sterk in beweging en zeer interessant om bij te houden. In april kan ik bij @home ook Telefoon aanschaffen en dan scheelt me dan al 25 euro per 2 maanden als ik bij KPN weg ga: geen aansluiting meer nodig. Echter levert @home dezelfde tarieven als KPN. Het liefste heb ik flat rate, maar hiervoor moet je op dit moment bij de ADSL-leveranciers zijn. Wellicht dat deze in April ook voor mij in Rosmalen een interessante mogelijkheid bieden, maar 1 ding is zekers ik ga over, want hiermee kan ik een hoop geld besparen.