Een nieuw jaar een nieuw begin!

Pfff, afgelopen jaar was me er wel eentje zeg. Veel te verstouwen gekregen, maar gelukkig heb ik na mijn scheiding alles redelijk goed op de rit staan. Natuurlijk ben ik er nog niet, want merk dat het echt loslaten nu pas begint.

Kan in ieder geval genieten van het leven, en zeker samen met mijn kids. Vanaf afgelopen zondag zijn ze de hele week bij mij. Gisteren zijn we heerlijk relaxed opgestaan. Eerst bij papa in bed TV gekeken, en daarna lekker ontbeten. Aan het eind van de ochtend zijn we boodschappen gaan doen. ’s Middags heb ik bij een bekende draadloos internet aangelegd. Zat allemaal wat tegen, want netwerkkaart deed het niet, en ik kwam er achter dat het draadloos internet niet standaard aan stond. Dus moest ik via een kabel dit aanzetten. Uiteindelijk met een 2de PC is dit gelukt. De kids hebben heerlijk gespeeld met de zoontjes van deze bekende. En daarna met zijn allen heerlijke pannenkoeken (spel ik dat nu goed) gegeten.

Vandaag ben ik met de kids naar de kapper gegaan, nog een paar boodschapjes voor donderdag, want dan komt een collega met zijn kids en vrouw op bezoek. In overleg met Jip en Roos hebben we gekozen om frietjes te eten. Welk feest is er groter dan frietjes of pannenkoeken. ’s Middags kwam mijn zussie om samen met de kids te gaan zwemmen. Maar bij het sportiom stond een mega lange rij, dus zijn we via Bart Smit naar huis gegaan. We hebben de film Pluk van de Petteflat gekeken. Erg grappige film en zeker gezellig met chocomelk en slagroom. ’s Avonds heerlijk spelletjes gedaan met Jip en Roos. Voor het eerst kon Jip niet tegen zijn verlies, dus revange, en natuurlijk heb ik verloren.

Morgen een rustige dag, lekker thuis: knutselen, en mogelijk even naar buiten om een frisse neus te halen.