Trip naar Parijs: het Louvre by night!

De laatste volle dag hebben we rondgewandeld in de Chinese wijk. Lekkere thee gekocht: gunpowder, en als lunch heerlijke soep gegeten: pod, chinese soup met noudles, kip en lekker spicy.

Aan het eind van de dag zijn we naar het Louvre gegaan. Geweldig: Louvre by night! Mooie sfeer, en mooie foto’s. Mooi om te zien. De vorige keer was ik hier met mijn familie.

’s Avonds hebben we heerlijk gegeten: biefstuk voor euro 11,= in een zeer chique warenhuis, maar werkelijk heerlijk gegeten met een goede fles wijn. Complimeten aan de kok: Bart. Als afsluiting van de dag hebben we een mooie typisch franse film gekeken: grappige humor die Fransen.

De laaste dag zijn we naar een frans marktje gewandeld om sinaasappels te kopen. Rond 13.00 was ik bij Gare du Nord. Heb nog wat gegeten, een super petje (á la Paris Hilton) voor Roos gekocht. Rond 15.00 de Thalys en rond 20.00 thuis. Moe, maar voldaan en een heerlijke vakantie.