Krefeld – S-team: 0 – 7, wedstrijd gestaakt!

Wat een einde van een redelijke faire wedstrijd. Van te voren was afgesproken om met volle regels te spelen, zodat met “intentional body contact” gespeeld mocht worden. Helaas waren beide teams hier blijkbaar niet op voorbereid, want halverwege de 3de periode werd de wedstrijd gestaakt vanwege opstootjes: onnodig.

Natuurlijk, aan het einde kwamen onze kansen, waren er veel scoringsmogelijkheden, en zat Krefeld er volledig doorheen, en ja in 2 minuten 4 keer een “schwalbe” is niet sportief. En werd er twee maal vuil gespeeld: 1x een elleboog, en 1x een cross check, maar dan nog blijf je eigen spel spelen, en je niet uit je spel halen door de tegenstander. En toch, elke keer lukt de tegenstander dat bij ons. Niet reageren, maar je eigen spelletje spelen.

Winst zat er die wedstrijd waarschijnlijk niet meer in, maar het verlies had zeker beperkt kunnen worden. Ik moet zeggen, dit was de eerste wedstrijd dat ik er mentaal doorheen zat, want op deze manier verliezen doet pijn. Daarnaast al een aantal wedstrijd niet gescoord, terwijl ik vorig seizoen gemiddeld 1x per wedstrijd scoorde en toch regelmatig een assist. Why? Keep te faith, het moet komen, want als team spelen we zeker een beter spel dan vorig jaar. De winst moet vanzelf komen als we blijven knokken, en ons niet uit het spel laten halen.