Utrecht Recreators – Red Eagles S-Team: 5-2

Gisteravond een erg leuke wedstrijd gehad tegen de Utrecht Recreators.

Met name de eerste periode liep het team als een trein: 0-4. Het opbouwen vanuit de verdediging liep als een trein, iedereen schaatste en we konden het spel maken. Zelf heb ik 2 doelpunten gescoord (1 breakaway vanuit verdedigingsvak en 1 geweldige assist van Ronald Baars). Het wisselen was een drame, omdat er 2 spelers uitvielen. Hierdoor gingen de lijnen compleet door elkaar, en moest ik dubbele shifts draaien. Ik was kapot.

ijshockey2.jpg

De tweede periode was slapjes, er werd te weinig geschaatst en we lieten het spel aan Utrecht. Daarnaast liep de fruststratie hoog op over het wisselen. Ikzelf was kapot van de eerste periode en moest duidelijk gas terug nemen om het eind te halen.

ijshockey1.jpg

De derde periode ging iets beter, we gingen iets meer schaatsen, maar toch bleef Utrecht meer in ons aanvalsvak vertoefen dan ons lief was. Bij 4-2 stond de wedstrijd zeker niet veilig, want Utrecht bleef komen. Maar, bij de 5-2 was het spel uit. Ook Utrecht zag in dat het niet meer zou lukken.