Herfstvakantie: Lekker op pad!

Het is alweer herfstvakantie. Heerlijk: bijtanken, want da’s wel nodig.

Afgelopen weken waren werkelijk hecktisch op school. Een nieuwe rol als inhoudsdeskundige bij leerjaar 1, het verbeteren van project 2, het stroomlijnen van blackboard voor leerjaar 1, een deels nieuwe bemanning bij OVT Bol-2, en natuurlijk nieuwe klassen met in het begin het groepsproces en later “wie deelt hier de lakens uit’-proces tussen sommige individuen en de docent. Leuk, uitdagend, maar toch ook weer vermoeidend.

Daarnaast natuurlijk nog het vaderschap als pas gescheiden man. Gaat me erg goed af zo alleen, maar kids vragen 24 uur per dag de aandacht. In het verleden kon je als man en vrouw afwisselen, maar dat gaat nu niet meer. Wat dat betreft ben ik blij, al mis ik de kids wel, dat ik nu even tijd voor mezelf heb.

Afgelopen dagen dat Jip en Roos bij me waren, hebben we heerlijk genoten: naar het land van ooit (zelf Roos kan dit al uitspreken), naar avonturenland, lekker winkelen met een glaasje appelsap en een worstenbroodje, en op bezoek bij een goede collega van me met de kids. Kortom, een leuk en druk programma, maar heerlijk met zijn 3-en genoten. Helaas geen foto’s, want de baterijen waren leeg, en ik had zo geen nieuwe liggen. Maar de herinneringen blijven natuurlijk in mijn geheugen staan. Niks RAM, gewoon ROM geheugen.

Vannavond weer op het ijs, en morgen een vriendschappelijke wedstrijd tegen Utrecht II. Een leuk en gewaagd team, waarbij er hard voor een overwinning gestreden moet worden. Vannavond spaghetti en morgen, dan moet dat goedkomen. Is ook gewoon praktisch koken voor 2 dagen.