Introductieweek – palmstrand met kokosnoot

Vandaag mijn eerste “optreden” tijdens de introductieweek gehad bij de opleiding Medewerker ICT. Een leuke groep leerlingen met een aantal leerlingen die al aardig wat ICT ervaring hebben, althans die al veel vragen hebben over IC.

Gisteren hebben ze de eerste stapje gezet in onze school, en tevens een algemene introductie gehad van het Koning Willem I College inclusief een popconcert.

Vandaag heb ik iets verteld over de opleiding: de kerntaken, de competenties, de projecten/practica, aanvullend onderwijs, et. cetera. En de manier van leren via POP’s en Portfolio. Oftewel: eerst moet je weten waar je naartoe wilt: het palmstrand met een kokosnoot gevuld met drank, als verdiende vakantie na het behalen van je diploma. En vervolgens middels maandelijks plannen met een POP en bespreken met je mentor, maar da’s wel 2 jaar zweten, voordat je dat palmstrand bereikt.