Draadloos = waardeloos?

Natuurlijk niet, maar wel het heen-en-weer geduwd worden bij het service center van Medion. Enige weken geleden bij de Aldi voor euro 45,= een draadloze router/switch gekocht inclusief 2 USB-draadloze netwerk sticks. Geweldig, alleen werkte het modem niet. Het leek een bekend probleem, met als oplossing de firmware opnieuw te flashen. Geprobeerd, maar helpt niet. Nu al 16 dagen zonder dat ik het product heb kunnen gebruiken. Na een aantal telefoontjes en mailtje blijkt: in eerste instantie kost het maximaal 10 dagen (per telefoon gemeld), daarna 15 dagen (per e-mail gemeld) en vervolgens hoor ik vandaag per telefoon dat het product al op de dag van binnenkomst gerepareerd is en teruggestuurd, maar blijkbaar nooit is aangekomen. Waarom werd dat niet tijdens mijn eerste telefoontje gemeld? Ik boos, en MSC aardig met een aanbod: binnen 5 dagen een werkend modem thuis: of het gerepareerde oude modem of een nieuw modem.

Mooi aanbod, maar eerst zien dan geloven.