Door de bank genomen, ahum?

Alweer een nieuw hoofdstuk in het “zwakste schakel verhaal”. Nu de bank die opeens eigen regeltjes stelt, en natuurlijk niet precies de juiste informatie door de advocaat verstrekt. Ach ja, gelukkig is na enige discussie (met dank aan de assurantietussenpersoon) een partij accoord gegaan. Nu, nog de andere partij, en dan is echt alles rond. De afpsraak bij de notaris? Die zal waarschijnlijk niet door kunnen gaan. Ik voel me toch een beetje genomen door de bank, in deze. Life is hard …

Gelukkig ook gezellig nieuws, want ik ben met mijn moeder in Den Bosch op stap geweest. Een beetje rondwandelen, een terrasje, weer een beetje rondwandelen, en weer een terrasje. Lekker weer, lekker bier, en gezellig en fijn bijkletsen over de afgelopen tijd. Life is good …

Verder bijna klaar met de voorbereidingen van mijn wandelvakantie in NL: het pelgrimspad tussen Den Bosch en Heerlen, ongeveer 200 km. met rugzak en tent. Even (bijna) helemaal alleen, en bijtanken van afgelopen heftige periode. Gezellig dat Jeroen 2 dagen meewandeld, en vanuit de “bewoonde” wereld biertjes meeneemt, want een kratje Leffe Blond is wel erg zwaar in de rugzak. Moet het toch al doen met zo’n 19,7 kilo zware rugzak, maar goed elke dag gaat er een beetje gewicht uit i.v.m. proviant. Oh ja, al jaren niet op een weegschaal gestaan, dus bij de buren er een geleend. Natuurlijk om de rugzak te wegen, maar ook maar even mezelf: 83 kilo. De regel is ongeveer 20% van je lichaamsgewicht, dat is 16,6 kilo. Zit is toch iets boven, valt me tegen, maar goed: Life is good …

Kortom, de balans voor vandaag: life is hard + life is good + life is good = life is good.