MSN Messenger beta 7.1?

Afgelopen week ontving ik van Microsoft (na een zeer bescheiden deelname aan het testen van Windows Server 2003 Release 2) een uitnodiging om me via Microsoft Connect in te schrijven voor het testen van een nieuwe versie van MSN Messenger. Ik veronderstel dat het gaat over MSN Messenger versie 7.1 is. Ik weet dit niet zeker, want op het internet heb ik hierover nog niks kunnen vinden.

Messenger Beta 7.1

Tot mijn grote verbazing werd ik afgewezen: waarom? Het zal toch niks te maken kunnen hebben met mijn ICT skills? Zou het dan mijn leeftijd zijn, want in de enquete kwam hierover een vraag terug? Ben je als 34-jarige dan niet meer hot? Dat hakt toch in mijn ego. Natuurlijk wil ik dit niet geloven en heb ik Microsoft gevraagd naar de rede van afwijzing. Echter heb ik tot nu toe hierover geen reactie gehad.